+31 6 21 31 11 74  info@bodyandcurves.nl
Selecteer een pagina

Behandelingen

Duur: 45 min | Tarief: €85

Huidverstrakking

Soms kan het zo zijn dat de huid haar elasticiteit verliest. De oorzaak hiervan kan met verschillende factoren te maken hebben. Bij deze behandeling kunnen wij u een handje helpen door intensief aan een gewenst gebied te werken. Door middel van de combinatie infrarood en handtechnieken kan er strakkere en gladdere huid ontstaan. Soms is na de eerste behandeling al resultaat te zien, maar dat is persoonlijk.

Duur: 45 min | TARIEF: €69,95

Mini Face Lift

Bij de Mini Face lift wordt de techniek van Huidverstrakking toegepast. Door de infrarood stralen in het apparaat wordt de collageen in het gezicht gestimuleerd, waardoor de huid een jeugdige uitstraling krijgt. Ook wordt er een manuele bindweefselmassage toegepast. De massage zorgt voor een betere doorbloeding in het gezicht waardoor de conditie van de huid ook aanzienlijk verbeterd. 

Duur: 45 min | TARIEF: €95

Arm Lift

Bye Bye Zwaai Zwaai met de kipfiletjes.
De behandeling Arm Lift zegt natuurlijk al een hoop. Hier worden ook verschillende technieken toegepast waaronder Cavitatie, Hout Therapie en Huidverstrakking.

Duur: 45 min | TARIEF: €69,95

Nek/onderkin Lift

Heeft u last van een dubbele onderkin ( turkey neck ) dan is dit de behandeling voor u!
Bij de nek/ onderkin lift wordt de techniek van Huidverstrakking toegepast. Door de infrarood straling in het apparaat wordt de collageen in de nek gestimuleerd waardoor de huid een jeugdiger uitstraling krijgt. Ook wordt er een manuele bindweefselmassage in nek toegepast.
De massage zorgt voor een betere doorbloeding waardoor de conditie van de huid ook aanzienlijk verbeterd.

Duur: 30 min | TARIEF vanaf: €69

Skin Peeling

De Skin Peeling is een behandeling waarmee de donkere vlekken op  de huid  (bijvoorbeeld ontstaan door scheren of overdadig zweten) worden aangepakt. Hierbij kunt u denken aan b.v. de bikinilijn, onder de oksels, de bilnaad of andere delen van het lichaam. De peeling wordt aangebracht op de huid en deze zal binnen enkele dagen beginnen te vervellen. Het is niet aan te raden om zich tijdens het process in de zon te begeven. 

taRIEF: va. €10

Sugar Wax Ontharing

De Sugar wax is al heel lang een effectieve methode die door vele culturen al decennia lang gebruikt wordt om te ontharen. 

De naam zegt het eigenlijk al; het is wax maar dan gemaakt van suiker. Doordat er alleen maar suiker gebruikt wordt is het een vegan product en zou je het zelfs kunnen opeten. Het is een natuurlijk product en daarom dus ook beter voor de huid. De sugaring methode is minder pijnlijk dan gewoon waxen omdat er met de haargroei mee wordt getrokken ipv tegen de haargroei in, wat bij waxen gedaan wordt. Bij ons kunt u tevens terecht voor full body sugar wax.

Pretty Kitty Vajacial

Basic

duur: 30 min | tarief: 34,95

Stomen, scrubben en masker.

Premium

Duur: 40 min | tarief: 49,95

Stomen, scrubben, masker, ingegroeide haren verwijderen.

Royal treatment

duur: 50 min | tarief: 64,95

Stomen, scrubben, 2 maskers, ingegroeide haren verwijderen, skinscrubber, vacuüm diepte reiniging en serum tegen ingegroeide haren.

Duur: 35 min | TARIEF: €75

Pregnancy Facial Basic

Dit is een verzorgende behandeling die zich geheel focust op de buik. Tegelijkertijd is het een heerlijke ervaring voor de baby.

De behandeling bestaat onder andere uit het reinigen en stomen van de huid. Met een scrub worden de dode huidcellen verwijderd. Een heerlijke hydra Jelly Mask zorgt voor het hydrateren van de huid.

Duur: 45 min | TARIEF: €95

Tight Tummy Treatment

Altijd al een plattere en strakkere buik gewild? Deze behandeling wordt uitgevoerd door middel van Cavitatie en Huidverstrakking. De infrarood stralen in het apparaat, zorgen ervoor dat de collageen in het lichaam weer gestimuleerd  wordt. Collageen is een hoofdbestanddeel van het bindweefsel in de menselijke huid. Collageen is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid.

Duur: 60 min | TARIEF: €95

Bye Bye Cellulite incl. Booty Lift

Iedere vrouw heeft wel last van cellulitis of ook wel sinaasappelhuid genoemd. Bij deze behandeling wordt de cellulitis flink aangepakt. Door gebruik van verschillende technieken en methodes waaronder warm/koud compressie, cupping en diverse hand technieken neemt deze flink af. De huid zal beter, gezonder en strakker aanvoelen. Bij deze behandeling is het optioneel om een Booty Lift erbij te nemen. De billen zullen een gelift effect krijgen en een mooiere, rondere vorm.

Duur: 60 min | TARIEF: €65

After Lipo Massage

De After Lipo Massage is bedoeld voor dames die plastische chirurgie hebben ondergaan.
Na de operatie is goede nazorg uitermate belangrijk. Dit kan o.a. door middel van massages en het dragen van de juiste compressie pakken. Tijdens deze behandeling maken we gebruik van wood therapie, cavitatie en verschillende handtechnieken.

pakketten

Wil je meerdere behandelingen boeken? Kies dan voor een voordelig pakket! Neem contact op voor meer informatie. 

Duur: 180 min | TARIEF: € 299

Hourglass Snatch your Body Treatment

De bekende Colafles of Zandloper figuur tegenwoordig is dit bijna het nieuwe ideaalbeeld geworden. Deze behandeling biedt de mogelijkheid om een stapje dichterbij je ideaalbeeld te komen. Hierbij worden de MuffinTop Treatment, Tight Tummy Treatment en Booty Lift aangepakt.

Duur: 30 min | TARIEF: € 35

Pretty Kitty Vajacial Treatment

Lichaamsverzorging is voor ons allemaal vanzelfsprekend. Echter vergeten we weleens onze vagina in deze routine mee te nemen. Een vajacial is een facial voor de vagina. The little lady krijgt onder andere een stoombehandeling, een scrub en eventuele ingegroeide haartjes worden verwijderd.

Deze behandeling is prima te combineren met een Brazilian Sugar Wax.

Duur: 30 min | TARIEF: € 64,95

Armpit/Oksel Detox Treatment

Deze behandeling is uitermate geschikt voor hen die last hebben van ingegroeide haartjes bij de oksels. Er wordt onder andere gescrubd, gestoomd en ingegroeide haartjes worden verwijderd. Complete verwennerij voor de armpits.

Duur: 20 min | TARIEF: €42,50

Fayawatra Steam

Dit is een stoom behandeling voor de vagina. Dit eeuwenoude ritueel wordt toegepast door gebruik van verschillende kruiden en bladeren. Het stomen is goed voor het inwendig reinigen van de vagina. Voor of na de seksuele daad, na de menstruatie of na een bevalling. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Duur: 45 min | TARIEF: €95

Muffin top Treatment

Lovehandles, saddlebags er zijn verschillende benamingen voor, maar niemand vind het fijn om ze te hebben.
Bij deze behandeling worden de flanken van het lichaam aangepakt door middel van een combinatie van Cavitatie en Huidverstrakking. Ook komt hier de Hout Therapie weer aan bod. Bij Cavitatie worden de vetcellen door middel van geluidsgolven als het ware weg gesmolten. Hierdoor breken de vetcellen makkelijker af en verlaten ze het lichaam als afvalstoffen via de urinebuis.

Duur: 45 min | TARIEF: €55

Lymfedrainage Massage

Hou je vocht vast of heb je vaak zware benen, dan is dit de ideale behandeling voor jou.

Het lymfestelsel bestaat uit lymfevaten en lymfeklieren. Het is belangrijk voor de afweer tegen ziekten en infecties en voor het opruimen van afvalstoffen uit de weefsels. Ook zorgt het lymfestelsel ervoor dat het vochtgehalte van de weefsels in het lichaam in evenwicht blijft. Wanneer je bijvoorbeeld vocht vast houdt kan het zijn dat er iets mis is met het lymfestelsel. Bij deze massage wordt door middel van verschillende handtechnieken het lymphesysteem weer geactiveerd, zodat alle afvalstoffen het lichaam weer kunnen verlaten. Het is belangrijk dat je voor en na de behandeling veel water drinkt. De behandeling is een hele ontspannen, rustige behandeling en wordt vaak als zeer prettig ervaren.

Duur: 45 min | TARIEF: €75

Detox your Body

Deze behandeling wordt vaak geboekt door vrouwen die willen afvallen. Hij is echter niet alleen goed om af te vallen, maar ook voor de souplesse van spieren en gewrichten. Gewikkeld in een infrarood deken die op verschillende standen kan worden afgesteld, lig je ontspannen te detoxen. Alle afvalstoffen worden eruit gezweet.

Duur: 30 min | TARIEF: €35

Booty Facial

Een facial, maar dit keer voor voor de billen. Een Booty Facial dus. Soms is het mogelijk dat er wat oneffenheden ontstaan zijn op de billen. Denk hierbij aan vlekjes ( weg te krijgen met de Skin Peeling ) of puistjes. Met deze behandeling worden de billen helemaal in de watten gelegd en onzuiverheden worden verwijderd. Na de behandeling zullen de billen weer glad en zacht aanvoelen. Booty’s need love too!

Duur: 30 min | TARIEF: €65

Back Facial Treatment

Dit is een verzorgende behandeling voor voor de rug. Acne en andere onzuiverheden worden  verwijderd. Het is een hele ontspannen behandeling die de huid zachter laat aanvoelen.

Duur: 30 min | TARIEF: €95

Back Bra Treatment

Bij deze behandeling wordt de achterkant van de rug, ter hoogte van je bh band, aangepakt. Dit doen we door middel van een combinatie van Cavitatie en Huidverstrakking. Ook komt hier de Hout Therapie weer aan bod. Bij Cavitatie worden de vetcellen door middel van geluidsgolven als het ware weg gesmolten. Hierdoor breken de vetcellen makkelijker af en verlaten ze het lichaam als afvalstoffen via de urinebuis.

Booty Facial

Basic

duur: 30 min | tarief: 34,95

Stomen, scrubben en masker.

Premium

Duur: 40 min | tarief: 49,95

Stomen, scrubben, masker en skintightning.

Royal treatment

duur: 50 min | tarief: 64,95

Stomen, scrubben, 2 maskers, skintightning, Booty Plum en spierstimulator.

Duur: 50 min | TARIEF: €89,95

After Pregnancy Treatment

Dit is een verzorgende behandeling die zich geheel focust op de buik. Tegelijkertijd is het een heerlijke ervaring voor de baby.

De behandeling bestaat onder andere uit het reinigen en stomen van de huid. Met een scrub worden de dode huidcellen verwijderd. Een heerlijke hydra Jelly Mask zorgt voor het hydrateren van de huid.

Er zit ook een heerlijke massage bij waar zowel de moeder als de baby ontzettend van genieten. Kortom een heerlijke ervaring.

Heb jij iets te vieren?

Bij Body and Curves is het mogelijk om privé gebruik te maken van de salon. Ideaal voor een verjaardag, jubileum of een vriendinnendag! Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Body and curves

It’s time to enjoy the beautifulness of your body.